Program: PASJI “BOOTCAMP”

 

Nimate časa, volje ali vztrajnosti katero bi potrebovali pri odpravi težje rešljivih vedenj? Imate fizične omejitve, ki vam onemogočajo delo s psom in se zato vedenje poslabšuje?  Greste na dopust, pa svojega psa res ne morete zaupati nikomur? Imate dovolj, da ste pod konstantnim stresom, ker z vašim psom ne morete v javnost? So vam rekli, da se vašega psa ne da “popraviti”?  Potem je pasji “BootCamp” prava rešitev za vas. Program bazira na uspešnosti treninga, kar pomeni, da lahko traja 2 tedna ali več, pa se cena ne spremeni. Vaš kuža v tem času biva pri nas in učenje prevzamemo mi ter naše krdelo.

Kaj program vsebuje:

– 2-3 tedne bivanja pri nas

– hoje na popuščenem povodcu

– učenje 100% odpoklica in vzpostavljanje kontakta s psom

– vaje za umirjanje

– pravilna uporaba boksa

– motivacija in pravilna igra ter kontrola impulzov

– celotno učno gradivo

– vključitev v privat FB skupino in skupino z video vsebinami

– 2 individualni uri ob prevzemu psa

– 1 leto skupinskega treninga*

– možnost vključitve v vodeno socializacijo

– naš transitional povodec

  • in še in še

 

*Po opravljenem bootcamp-u, sledi še eno leto skupinskih treningov, kjer bo kuža na novo osvojene veščine lahko utrjeval. Te treningi so namenjeni le psom, ki so šli skozi naš program prevzgoje in potekajo v urbanem okolju.

V kolikor se zanimate za pasji bootcamp, je potreben predhodni obisk, da se o vsem pogovorimo in da poskusimo čimbolje uskalditi vaše želje z realnimi pričakovanji. V pasji bootcamp sprejemamo vse pse, ne glede na težavo, ki jo ima.

CENA PROGRAMA: 1995€*

*Možnost plačila na obroke