PASJI “BOOTCAMP”

 

Nimate časa, volje ali vztrajnosti katero bi potrebovali pri odpravi težje rešljivih vedenj? Imate fizične omejitve, ki vam onemogočajo delo s psom in se zato vedenje poslabšuje?  Greste na dopust, pa svojega psa res ne morete zaupati nikomur? Imate dovolj, da ste pod konstantnim stresom, ker z vašim psom ne morete v javnost? So vam rekli, da se vašega psa ne da “popraviti”?  Potem je pasji “BootCamp” prava rešitev za vas. Program bazira na uspešnosti treninga, kar pomeni, da lahko traja 2 tedna ali več, pa se cena ne spremeni. Vaš kuža v tem času biva pri nas in učenje prevzamemo mi ter naše krdelo.

V tem programu se bo vaš pes naučil lepega vedenja (do ljudi in ostalih psov), osnovnih povelji, hoje na popuščenem povodcu ( v vseh situacijah, nobenega zaganjanja ali vlečenja), doslednega odpoklica, olikanosti pri hranjenju in delo za hrano in še in še.

Po opravljenem bootcamp-u, sledi še eno leto skupinskih treningov, kjer bo kuža na novo osvojene veščine lahko utrjeval. Te treningi so namenjeni le psom, ki so šli skozi naš program prevzgoje in potekajo v urbanem okolju.