PROGRAM

Lepo vzgojen
pes

Kako lahko na preprost način
poskrbiš za to, da tvoj nagajivec postane lepo vzgojen pes

Ko naš pes začne prehajati iz pubertetnika v odraslo dobo, se potihem veliko ljudi oddahne, saj naj bi to pomenilo, da se počasi umiri.

A kaj hitro se lahko zgodi, da se v tem obdobju začnejo kazati neka, nam nova, vedenja, na katera nismo bili pripravljeni. 

Vaš pes bo morda:

Takšno vedenje s časom žal ne bo izzvenelo samo od sebe, temveč se bo zgolj stopnjevalo.

V tem obdobju nam pes jasno pokaže, kje smo v njegovi puberteti popuščali ali pa celo spregledali prve znake neželenih vedenj. Namesto umirjenosti in sproščenosti ti lahko tak  odnos prinese kup nepotrebnega stresa in celo velike vedenjske težave

Če se želiš izogniti velikim vedenjskim težavam
in preoblikovati vajin odnos na način, da bosta v njem
oba zadovoljna, ti lahko pomagam.

Za vaju sem pripravila poseben program Lepo vzgojen pes, kjer bomo poskrbeli, da s tvojim psom na novo vzpostavita pristen odnos in da nazaj dobiš ubogljivega, neproblematičnega spremljevalca, s katerim bosta brezskrbno uživala življenje.

Na Lepo vzgojen pes sem najprej naletela na Facebooku, ker sem bila čisto navdušena nad sposobnostmi ene mlade inštruktorice in njenega  poznavanja pasje psihologije. Potem sem imela rahlo problematično (reaktivnost) stafordko in sem po nasvetu znanca kontaktirala Leo. Zdaj imam malo potencialno tečko, čivavo, s katero hodiva v skupino mladičkov.

Vse izkušnje z Lepo vzgojen pes so odlične in so presegle pričakovanja. Profesionalnost, odnos, iskanje rešitev, predajanje znanja … nad vsem sem navdušena! Najprej nad Leo, potem še nad Juretom in zdaj še nad Nino. Celotna ekipa je top, nikdar ne dobiš občutka, da so tvoja vprašanja odveč ali da so problemi in strahovi preveliki, vedno si voden po poti reševanja težave in učenja.

Seveda pa se je treba zavedati, da brez dela in sledenja navodilom ne bo napredka.

Moj zaključek:
Lepo vzgojen pes je moja šola. Ne pasja, ampak moja.
In ji bom zvesta. Kot pes!

BARBARA IN AVA (ČIVAVA), LJUBLJANA

KAJ VSE VAJU ČAKA

v okviru programa
"Lepo vzgojen pes"

VREDNOST: 320,00 EUR

1. Individualni trening

V štirih individualnih treningih, ki potekajo enkrat tedensko in trajajo med 60 in 90 minut 

Individualni treningi potekajo pri nas v Ljubljani (Gunclje) ter Križevci pri Ljutomeru
Termin treninga je po dogovoru, v dopoldanskem ali popoldanskem času.

VREDNOST: 400,00 EUR

2. Šestmesečni skupinski trening

Ker pa je za optimalne rezultate potrebno vse vaje izvajati tudi ob motečih faktorjih, vaju za šest
mesecev vključimo še v naš skupinski trening, kjer:

Skupinski treningi potekajo na našem poligonu v Ljubljani (Gunclje) ter Križevci pri Ljutomeru. Na vsakem treningu je tudi dovolj časa za tvoja vprašanja.

VREDNOST: 120,00 EUR

3. Dodatno gradivo in podpora

Za lažje utrjevanje znanja prejmeš tudi:

VREDNOST: 100,00 EUR

4. Evalvacija za vodeno socializacijo

VREDNOST: 80,00 EUR

5. Individualno svetovanje

VREDNOST: 37,00 EUR

6. Povodec "Lepo vzgojen pes"

Skupna vrednost programa = 1057,00 EUR

Tvoja cena za celoten program = 495,00 EUR

Po končanem programu se bo tvoj pes zlahka vključil v tvoj vsakdan. Lepo bo hodil na povodcu in na pritisk in nelagodne situacije iz okolice se bo znal umirjeno odzvati. Z veseljem te bo spremljal in ostal pozoren nate tudi ob distrakcijah.

Dobil boš poslušnega, neproblematičnega spremljevalca, s katerim bosta uživala v medsebojnem odnosu.

S pomočjo pasje šole Lepo vzgojen pes,
 je moje življenje s psom, spet dobilo smisel.

Čeprav smo iz drugega konca Slovenije, je bila to najboljša odločitev.

Pred tem smo že ogromno delali z lokalnimi kinologi, vendar nikakor nismo uspeli doseči želenih rezultatov.

MAJA IN ARIS (AMERIŠKI STAFFORD), PTUJ

Pri vas sem v treh
individualnih urah svojega
mladička naučila več,
kot prejšnjega psa
v celem življenju.

SAŠA IN JONA (MALTEŽANKA), LJUBLJANA

POGOSTA

vprašanja

Z vzgojo moramo pričeti takoj, ko psa pripeljmo domov, kjer mu že v naprej pripravimo mesto, kjer bo spal in počival, ko ne bomo imeli časa zanj. 

V šolo je priporočljivo priti takoj, ko se pojavijo prve težave oziroma odzivi na situacije, ki do sedaj niso bili tipični. Seveda pa novim lastnikom psov vedno svetujemo,naj s psom pridejo v šolo takoj, ko ga dobijo (pa naj bo to mladiček ali odrasel pes)

Odvisno od starosti psa in seveda od samih težav. Ko je pes še mlad in vedenja še niso zakoreninjena, so treningi krajši. Ko pa so vedenja že dalj trajajoča, bomo morali trening temu primerno prilagoditi. Vse pa se pogovorimo na treningu, ko naredimo plan prav za tvojega psa.

Ja, hrana je super motivator in jo uporabljamo za nagrajevanje pozitivnih vedenj. Nikakor pa hrane ne uporabljamo za podkupovanje psa, da bi ta naredil kar želimo.

V okrivu programa “Lepo vzgojen mladiček” vaju v paketu za ceno 495,00 čakajo vse storitve, podpora in produkti, opisani v točkah od 1 do 6.

V kolikor šolanje prekinete predhodno, se vam zaračuna vsaka postavka po polni ceni.

Seveda saj tako omogočimo psu, da se hitreje uči in lažje sprejema nove stvari, skupaj z omejitvami in vodenjem.

Šola Lepo vzgojen pes ni samo šola nekaj individualni ur in skupinski treningov, ampak je šola, kjer lahko še po skoraj treh letih pokličeš Leo ali Jureta za nasvet ali podporo in imaš občutek, da si še vedno del njih. In prav zaradi tega so tako posebni in drugačni od drugih pasjih šol.

Absolutno priporočam.

PETRA IN AJK (BEAUCERON), KAMNIK

Za našo viszlico smo izbrali program Lepo vzgojen mladiček. Ne morem povedati, kako hvaležna sem za vse nasvete, podporo in strokovno vodenje skozi njegovo odraščanje. Kar se mi zdi zelo pomembno, pa je tudi to, da je vse znanje predano z veliko strastjo. Užitek je gledati, kako se tvoj kuža uči in odrašča v lepo vzgojenega psa. Treningi so zanimivi in poučni, vedno se naučiš kaj novega, tako da na njih ne uživajo le psi, ampak tudi mi vodniki. Simply the best!!

NINA IN BINE (VISZLA), LJUBLJANA

Če si torej tudi ti želiš

da bi bil tvoj pes poslušen, pozoren in samozavesten

da bi z veseljem pritekel na tvoj klic

da bi šel lahko s teboj kamorkoli, ne da bi ti ob tem povzročal kakršne koli težave

da bi znal v času tvoje odsotnosti brez težav počakati doma

da bi se vsituaciji s tujimi psmi in ljudmi znal umiriti

potem se prijavi na program Lepo vzgojen pes.

Zelo vaju bomo veseli!

Čaka vaju

01

Individualni
trening

VREDNOST: 320,00

02

Šestmesečni skupinski trening

VREDNOST: 400,00 EUR

03

Dodatno gradivo
in podpora

VREDNOST: 120,00 EUR

04

Evalvacija za vodeno socializacijo

VREDNOST: 100,00 EUR

05

Individualno
svetovanje

VREDNOST: 80,00 EUR

06

Povodec

VREDNOST: 37,00 EUR

Skupna vrednost programa = 1057,00 EUR

Tvoja cena za celoten program = 495,00 EUR

Zaradi kombinacije individualnega dela, skupine in vodene socializacije se je Tor iz negotovega mladička prelevil v samozavestnega mladeniča. Hvala!

ANJA IN TOR (MEŠANEC), KRANJ

LEPO VZGOJEN PES VODIM

Lea Miklobušec

Sem kinološka inštruktorica z bogatimi 16-letnimi izkušnjami s področja kinologije, športne kinologije, vzgoje, prevzgoje in socializacije psov. Učila sem se od številnih priznanih pasjih inštruktorjev, med drugim tudi pri svetovno znanem Cesarju Millanu.

Za seboj imam delo z več kot 2000 psi, 13 let dela v klubu ŠKK Vrhnika in vodenje le tega, 5 let dela izključno z mladiči in pubertetniki ter več kot 150 testiranih psov glede primernosti za terapijo pri društvu Tačke pomagačke, kjer sem tudi predavala.

Moja pot vzgoje in prevzgoje psov se je začela z mojo prvo argentinsko dogo, ki je imela nešteto vedenjskih težav, zato vem iz prve roke, kako je biti nemočen in obupan, ko ni nikogar, ki bi te usmeril na pravo pot in ti pomagal prevzgojiti psa.

Včasih si nisem znala predstavljati, da bom kdaj lahko umirjeno živela s svojo prvo psičko, sedaj pa moje življenje izpolnjujejo štirje psi, s katerimi grem lahko, kamorkoli mi srce poželi, ne da bi imela ob tem kakršne koli težave.

Od kar sem prevzgojila svojo prvo psičko sem imela željo pomagati ljudem, ki imajo težave s svojimi psi. Vem pa, da lahko s pravim pristopom pri mladičku ali pasjem pubertetniku neželena vedenja učinkovito preprečimo.

Skupaj z mojo ekipo izkušenih inštruktorjev se vama bomo v času individualnih treningov 100 % posvetili, tako da bo program pisan na kožo prav vama in da dobiš odgovore na vsa svoja vprašanje, dileme in izzive, s čimer bomo zagotovili maksimalne praktične rezultate.

Pri Lei sem se naučila ogromno, od razumevanja svojega psa, branja telesne govorice do pravilnega vodenja. Z njeno pomočjo, nasveti, potrpežljivostjo in seveda z vsakodnevnim treningom imam končno
psico, s katero grem lahko kamorkoli.

TEA IN ROXY (MEŠANKA), LJUBLJANA

Lea je človek s poslanstvom – s poslanstvom predajanja sebe, svoje ljubezni in znanja o vzgoji in prevzgoji psov. Svoje delo opravlja z veliko mero odgovornosti znanja in predvsem ljubezni in empatije do naših kosmatih družinskih članov.

NATAŠA IN EROS (ARGENTINSKA DOGA), DOBENO

Prijava

NA PROGRAM LEPO VZGOJEN PES

2019 © Lea Leskošek