PROGRAM

Lepo vzgojen
pubertetnik

Kako lahko na preprost način
poskrbiš za to, da tvoj svojeglav pubertetnik odraste v lepo vzgojenega psa. 

Program se izvaja v Ljubljani in v Križevcih pri Ljutomeru.

Ko naš kuža pride v obdobje, ko mu začnejo nagajati hormoni, nas lahko to precej preseneti, saj se iz ubogljivega in pridnega mladička prelevi v pubertetnika, ki na vsakem koraku preizkuša, kje so meje.

Kar naenkrat se zgodi:

Vsa ta vedenja se lahko v odrasli dobi še dodatno potencirajo in začnejo predstavljati resen problem.

Namesto pozornega, zvestega in neproblematičnega spremljevalca, s katerim lahko preprosto uživaš v vseh mogočih prigodah, imaš tako naenkrat psa, ki si ga primoran sprehajati ob nemogočih urah in se ob tem izogibati stiku tako z ljudmi kot z drugimi psi.

Se to dogaja tudi tebi in tvojemu psu?

Si želiš bolj harmoničnega odnosa s svojim pubertetnikom?

Psa, ki bo bolj pozoren nate, ki ne bo vlekel in se zaganjal v vsakega psa in človeka?

Si želiš lepo vzgojenega in socializiranega psa?

Potem ti lahko pomagam.

Za vaju sem pripravila poseben program “Lepo vzgojen pubertetnik”, ki bo poskrbel za to, da tvoj pubertetnik znova postane pozoren, zvest in neproblematičen spremljevalec, s katerim greš lahko brez težav na izlet, v mesto na kavo ali pa lahko preprosto uživaš v kakršnih koli drugih prigodah z njim.

Na “Lepo vzgojen pes” sem najprej naletela na Facebooku, ker sem bila čisto navdušena nad Cesarjevimi sposobnostmi in me je čisto fasciniralo, da je ena mlada inštruktorica prišla do spoznavanja pasje psihologije pri njem. Potem sem imela rahlo problematično (reaktivnost) stafordko in sem po nasvetu znanca kontaktirala Leo. Zdaj imam malo potencialno tečko, čivavo, s katero hodiva v skupino mladičkov.

Vse izkušnje z Lepo vzgojen pes so odlične in so presegle pričakovanja. Profesionalnost, odnos, iskanje rešitev, predajanje znanja … nad vsem sem navdušena! Najprej nad Leo, potem še nad Juretom in zdaj še nad Nino. Celotna ekipa je top, nikdar ne dobiš občutka, da so tvoja vprašanja odveč ali da so problemi in strahovi preveliki, vedno si voden po poti reševanja težave in učenja.

Seveda pa se je treba zavedati, da brez dela in sledenja navodilom ne bo napredka.

Moj zaključek:
"Lepo vzgojen pes" je moja šola. Ne pasja, ampak moja.
In ji bom zvesta. Kot pes!

BARBARA IN AVA (ČIVAVA), LJUBLJANA

KAJ VSE VAJU ČAKA

v okviru programa
"Lepo vzgojen pubertetnik"

VREDNOST: 250,00 EUR

1. Individualni trening

V treh individualnih treningih, ki potekajo enkrat tedensko in trajajo med 60 in 90 min minut

Individualni treningi potekajo pri nas v Ljubljani (Gunclje) ter Križevci pri Ljutomeru.
Termin treninga je po dogovoru, v dopoldanskem ali popoldanskem času.

VREDNOST: 300,00 EUR

2. Štirimesečni skupinski trening

Ker pa je za optimalne rezultate potrebno vse vaje izvajati tudi ob motečih faktorjih, vaju za štiri
mesece vključimo še v naš skupinski trening, kjer:

Skupinski treningi potekajo na našem poligonu v Ljubljani (Gunclje) ter Križevcih pri Ljutomeru. Na vsakem treningu je tudi dovolj časa za tvoja vprašanja.

VREDNOST: 120,00 EUR

3. Dodatno gradivo in podpora

Za lažje utrjevanje znanja prejmeš tudi:

VREDNOST: 100,00 EUR

4. Evalvacija za vodeno socializacijo

VREDNOST: 80,00 EUR

5. Individualno svetovanje

VREDNOST: 37,00 EUR

6. Povodec "Lepo vzgojen pes"

Skupna vrednost celotnega programa = 887,00 EUR

Tvoja cena za celoten program = 395,00 EUR

Po končanem programu “Lepo vzgojen pubertetnik” se bo tvoj kuža zlahka vključil v tvoj vsakdan. Lepo bo hodil na povodcu in imel trdno osnovo za odpoklic. Z veseljem te bo spremljal in ostal pozoren nate tudi ob distrakcijah. Znal se bo umiriti in počakati, ko te ni doma ali ko greš z njim na kavo.

Dobil boš poslušnega, neproblematičnega spremljevalca, s katerim bosta uživala v medsebojnem odnosu.

S pomočjo pasje šole “Lepo vzgojen pes”
 je moje življenje s psom, spet dobilo smisel.

Čeprav smo iz drugega konca Slovenije, je bila to najboljša odločitev.

Pred tem smo že ogromno delali z lokalnimi kinologi, vendar nikakor nismo uspeli doseči želenih rezultatov.

MAJA IN ARIS (AMERIŠKI STAFFORD), PTUJ

Pri vas sem v treh
individualnih urah svojega
mladička naučila več,
kot prejšnjega psa
v celem življenju.

SAŠA IN JONA (MALTEŽANKA), LJUBLJANA

POGOSTA

vprašanja

Seveda, program je zasnovan povsem indivicualno, tako da za vključitev ni potrebno nikakršno predznanje.

Seveda saj tako omogočimo mlademu psu, da se hitreje uči in sprejema nove stvari, skupaj z omejitvami in vodenjem.

Ja, hrana je super motivator in jo uporabljamo za nagrajevanje pozitivnih vedenj. Nikakor pa hrane ne uporabljamo za podkupovanje psa, da bi ta naredil kar želimo.

Naš program temelji na vzgoji. Psa torej učimo, kako se vesti, tebe pa, kako pas voditi in usmeriti v težkih situacijah. Seveda pa mimo šolanja povsem ne moremo. Pri nas se bosta tako naučila vseh najbolj pomembnih veščin za prijetno sobivanje.

Odvisno od predznanja psa, okvirno pa vsaj dva- do trikrat dnevno po 20 min, se pravi za vsak obrok. Treninge in sprehode potem postopoma podaljšujeta.

V okrivu programa “Lepo vzgojen pubertetnik” vaju v paketu za ceno 395,00 EUR čakajo vse storitve, podpora in produkti, opisani v točkah od 1 do 6. 

V kolikor šolanje prekinete predhodno, se vam zaračuna vsaka postavka po polni ceni.

Šola “Lepo vzgojen pes” ni samo šola nekaj individualni ur in skupinski treningov, ampak je šola, kjer lahko še po skoraj treh letih pokličeš Leo ali Jureta za nasvet ali podporo in imaš občutek, da si še vedno del njih. In prav zaradi tega so tako posebni in drugačni od drugih pasjih šol.

Absolutno priporočam.

PETRA IN AJK (BEAUCERON), KAMNIK

Za našo viszlico smo izbrali program Lepo vzgojen mladiček. Ne morem povedati, kako hvaležna sem za vse nasvete, podporo in strokovno vodenje skozi njegovo odraščanje. Kar se mi zdi zelo pomembno, pa je tudi to, da je vse znanje predano z veliko strastjo. Užitek je gledati, kako se tvoj kuža uči in odrašča v lepo vzgojenega psa. Treningi so zanimivi in poučni, vedno se naučiš kaj novega, tako da na njih ne uživajo le psi, ampak tudi mi vodniki. Simply the best!!

NINA IN BINE (VISZLA), LJUBLJANA

Če si tudi ti želiš, da bi se tvoj pubertetnik umiril, bil bolj pozoren, vodljiv in bi z največjim veseljem pritekel na tvoj klic, potem se še danes prijavi v naš tečaj.

Zelo vaju bomo veseli!

Čaka vaju

01

Individualni
trening

VREDNOST: 250,00 EUR

02

Štirimesečni skupinski trening

VREDNOST: 300,00 EUR

03

Dodatno gradivo
in podpora

VREDNOST: 120,00 EUR

04

Evalvacija za vodeno socializacijo

VREDNOST: 100,00 EUR

05

Individualno
svetovanje

VREDNOST: 80,00 EUR

06

Povodec

VREDNOST: 37,00 EUR

Skupna vrednost programa = 887,00 EUR

Tvoja cena za celoten program = 395,00 EUR

Zaradi kombinacije individualnega dela, skupine in vodene socializacije se je Tor iz negotovega mladička prelevil v samozavestnega mladeniča. Hvala!

ANJA IN TOR (MEŠANEC), KRANJ

LEPO VZGOJEN PES VODIM

Lea Miklobušec

Sem kinološka inštruktorica z bogatimi 16-letnimi izkušnjami s področja kinologije, športne kinologije, vzgoje, prevzgoje in socializacije psov. Učila sem se od številnih priznanih pasjih inštruktorjev, med drugim tudi pri svetovno znanem Cesarju Millanu.

Za seboj imam delo z več kot 2000 psi, 13 let dela v klubu ŠKK Vrhnika in vodenje le tega, 5 let dela izključno z mladiči in pubertetniki ter več kot 150 testiranj psov glede primernosti za terapijo pri društvu Tačke pomagačke, kjer sem tudi predavala.

Moja pot vzgoje in prevzgoje psov se je začela z mojo prvo argentinsko dogo, ki je imela nešteto vedenjskih težav, zato vem iz prve roke, kako je biti nemočen in obupan, ko ni nikogar, ki bi te usmeril na pravo pot in ti pomagal prevzgojiti psa.

Včasih si nisem znala predstavljati, da bom kdaj lahko umirjeno živela s svojo prvo psičko, sedaj pa moje življenje izpolnjujejo štirje psi, s katerimi grem lahko, kamorkoli mi srce poželi, ne da bi imela ob tem kakršne koli težave.

Od kar sem prevzgojila svojo prvo psičko sem imela željo pomagati ljudem, ki imajo težave s svojimi psi. Vem pa, da lahko s pravim pristopom pri mladičku ali pasjem pubertetniku neželena vedenja učinkovito preprečimo.

Skupaj z mojo ekipo izkušenih inštruktorjev se vama bomo v času individualnih treningov 100 % posvetili, tako da bo program pisan na kožo prav vama in da dobiš odgovore na vsa svoja vprašanje, dileme in izzive, s čimer bomo zagotovili maksimalne praktične rezultate.

Pri Lei sem se naučila ogromno, od razumevanja svojega psa, branja telesne govorice do pravilnega vodenja. Z njeno pomočjo, nasveti, potrpežljivostjo in seveda z vsakodnevnim treningom imam končno
psico, s katero grem lahko kamorkoli.

TEA IN ROXY (MEŠANKA), LJUBLJANA

Lea je človek s poslanstvom – s poslanstvom predajanja sebe, svoje ljubezni in znanja o vzgoji in prevzgoji psov. Svoje delo opravlja z veliko mero odgovornosti znanja in predvsem ljubezni in empatije do naših kosmatih družinskih članov.

NATAŠA IN EROS (ARGENTINSKA DOGA), DOBENO

Prijava

NA PROGRAM LEPO VZGOJEN PUBERTETNIK

2019 © Lea Leskošek