PROGRAM

Lepo vzgojen
pubertetnik

Kako lahko na preprost način
poskrbiš za to, da tvoj svojeglav pubertetnik odraste v lepo vzgojenega psa

Ko naš kuža pride v obdobje, ko mu začnejo nagajati hormoni, nas lahko to precej preseneti, saj se iz ubogljivega in pridnega mladička prelevi v pubertetnika, ki na vsakem koraku preizkuša, kje so meje.

Kar naenkrat se zgodi:

 • da nam neha slediti na sprehodu
 • da mu nismo več zanimivi, ampak raje vohlja naokrog in ignorira naš odpoklic
 • da ga začne zanimati nasprotni spol
 • da se hitro poda na potep za divjadjo
 • da prične z neželenimi vedenji, kot je na primer zaganjanje na povodcu
 • ipd.

Vsa ta vedenja se lahko v odrasli dobi še dodatno potencirajo in začnejo predstavljati resen problem.

Namesto pozornega, zvestega in neproblematičnega spremljevalca, s katerim lahko preprosto uživaš v vseh mogočih prigodah, imaš tako naenkrat psa, ki si ga primoran sprehajati ob nemogočih urah in se ob tem izogibati stiku tako z ljudmi kot z drugimi psi.

Se to dogaja tudi tebi in tvojemu psu?

Si želiš bolj harmoničnega odnosa s svojim pubertetnikom?

Psa, ki bo bolj pozoren nate, ki ne bo vlekel in se zaganjal v vsakega psa in človeka?

Si želiš lepo vzgojenega in socializiranega psa?

Potem ti lahko pomagam.

Za vaju sem pripravila poseben program “Lepo vzgojen pubertetnik”, ki bo poskrbel za to, da tvoj pubertetnik znova postane pozoren, zvest in neproblematičen spremljevalec, s katerim greš lahko brez težav na izlet, v mesto na kavo ali pa lahko preprosto uživaš v kakršnih koli drugih prigodah z njim.

Na “Lepo vzgojen pes” sem najprej naletela na Facebooku, ker sem bila čisto navdušena nad Cesarjevimi sposobnostmi in me je čisto fasciniralo, da je ena mlada inštruktorica prišla do spoznavanja pasje psihologije pri njem. Potem sem imela rahlo problematično (reaktivnost) stafordko in sem po nasvetu znanca kontaktirala Leo. Zdaj imam malo potencialno tečko, čivavo, s katero hodiva v skupino mladičkov.

Vse izkušnje z Lepo vzgojen pes so odlične in so presegle pričakovanja. Profesionalnost, odnos, iskanje rešitev, predajanje znanja … nad vsem sem navdušena! Najprej nad Leo, potem še nad Juretom in zdaj še nad Nino. Celotna ekipa je top, nikdar ne dobiš občutka, da so tvoja vprašanja odveč ali da so problemi in strahovi preveliki, vedno si voden po poti reševanja težave in učenja.

Seveda pa se je treba zavedati, da brez dela in sledenja navodilom ne bo napredka.

Moj zaključek:
"Lepo vzgojen pes" je moja šola. Ne pasja, ampak moja.
In ji bom zvesta. Kot pes!

BARBARA IN AVA (ČIVAVA), LJUBLJANA

KAJ VSE VAJU ČAKA

v okviru programa
"Lepo vzgojen pubertetnik"

VREDNOST: 270,00 EUR

1. Individualni trening

V treh individualnih treningih, ki potekajo enkrat tedensko in trajajo 60 minut

 • te naučimo vse o komunikaciji s psom (ki je globlja od besed), tako da bo tvoj pes ubogljiv in bo razumel, kaj v določenem trenutku želiš od njega
 • ti pokažemo, kako psa pravilno nagrajevati, s čimer boš lahko uspešno utrjeval pozitivna vedenja in preprečeval negativna
 • se učimo lepe hoje na povodcu
 • zgradimo trdno osnovo za odpoklic
 • ti predstavimo vaje za umirjanje, da se bo pes v stresnih situacijah, po treningih ipd. lahko učinkovito sprostil.

Individualni treningi potekajo pri nas v Ljubljani (Gunclje). Prvi trening vedno poteka v notranjem prostoru.
Termin treninga je po dogovoru, v dopoldanskem ali popoldanskem času.

VREDNOST: 200,00 EUR

2. Štirimesečni skupinski trening

Ker pa je za optimalne rezultate potrebno vse vaje izvajati tudi ob motečih faktorjih, vaju za štiri
mesece vključimo še v naš skupinski trening, kjer:

 • vadimo umirjenost ob motečih faktorjih (kolesarji, motoristi, skiroji ipd.)
 • vadimo srečevanja z drugimi kužki
 • vadimo srečevanja z drugimi ljudmi
 • izvajamo vaje obogatenega okolja (kjer kuža spoznava nove vonjave, oblike, podlage ...)
 • se izurimo v lepi hoji, odpoklicu in pozornosti v urbanem okolju
 • utrjujemo odpoklic
 • in še in še.

Skupinski treningi potekajo na našem poligonu v Ljubljani (Gunclje) ob četrtkih ob 18h in trajajo 45 minut. Na vsakem treningu je tudi dovolj časa za tvoja vprašanja.

VREDNOST: 120,00 EUR

3. Dodatno gradivo in podpora

Za lažje utrjevanje znanja prejmeš tudi:

 • članstvo v zaprti Facebook skupini, kjer te čakajo zanimive dodatne vsebine in članki, vaje za zaposlitev noska, triki za možgančke in družba sošolcev, s katerimi lahko izmenjujete izkušnje in si pomagate
 • pisno gradivo z razlagami vseh naučenih vaj in tehnik
 • video vsebine z vajami za umirjanje.

VREDNOST: 100,00 EUR

4. Evalvacija za vodeno socializacijo

 • Vodena socializacija je trening, kjer se psi naučijo pravilne komunikacije s svojimi vrstniki ter vljudnega spoznavanja drugih psov in ustreznega vedenja do njih. Za našo vodeno socializacijo je potrebna evalvacija, kjer ocenimo, kakšno je vedenje psa in v katero skupino bi ga bilo najprimerneje vključiti.

VREDNOST: 120,00 EUR

5. Individualno svetovanje

 • V času individualnih treningov prejmeš 2 x 30 min telefonskega ali pisnega svetovanja, kjer ti pomagamo pri morebitnih izzivih s psom. Vajni trening v domačem okolju lahko tudi posnameš in nam pošlješ posnetek, ki ga bomo pokomentirali in ti v skladu z njim svetovali, kako lahko trening še izboljšaš.

VREDNOST: 30,00 EUR

6. Povodec "Lepo vzgojen pes"

 • Na voljo imamo več različnih barv in debelin povodcev, ki so mehki na otip in prijetni za nošenje. Povodec ima več različnih funkcij: lahko se ga uporablja kot navaden povodec ali halti povodec.

Skupna vrednost celotnega programa = 780,00 EUR

Tvoja cena za celoten program = 395,00 EUR

Po končanem programu “Lepo vzgojen pubertetnik” se bo tvoj kuža zlahka vključil v tvoj vsakdan. Lepo bo hodil na povodcu in imel trdno osnovo za odpoklic. Z veseljem te bo spremljal in ostal pozoren nate tudi ob distrakcijah. Znal se bo umiriti in počakati, ko te ni doma ali ko greš z njim na kavo.

Dobil boš poslušnega, neproblematičnega spremljevalca, s katerim bosta uživala v medsebojnem odnosu.

S pomočjo pasje šole “Lepo vzgojen pes”
 je moje življenje s psom, spet dobilo smisel.

Čeprav smo iz drugega konca Slovenije, je bila to najboljša odločitev.

Pred tem smo že ogromno delali z lokalnimi kinologi, vendar nikakor nismo uspeli doseči želenih rezultatov.

MAJA IN ARIS (AMERIŠKI STAFFORD), PTUJ

Pri vas sem v treh
individualnih urah svojega
mladička naučila več,
kot prejšnjega psa
v celem življenju.

SAŠA IN JONA (MALTEŽANKA), LJUBLJANA

POGOSTA

vprašanja

Seveda, program je zasnovan povsem indivicualno, tako da za vključitev ni potrebno nikakršno predznanje.

Odvisno od predznanja psa, okvirno pa vsaj dva- do trikrat dnevno po 20 min, se pravi za vsak obrok. Treninge in sprehode potem postopoma podaljšujeta.

Naš program temelji na vzgoji. Psa torej učimo, kako se vesti, tebe pa, kako pas voditi in usmeriti v težkih situacijah. Seveda pa mimo šolanja povsem ne moremo. Pri nas se bosta tako naučila vseh najbolj pomembnih veščin za prijetno sobivanje.

Ja, hrana je super motivator in jo uporabljamo za nagrajevanje pozitivnih vedenj. Nikakor pa hrane ne uporabljamo za podkupovanje psa, da bi ta naredil kar želimo.

V okrivu programa “Lepo vzgojen pubertetnik” vaju v paketu za ceno 395,00 EUR čakajo vse storitve, podpora in produkti, opisani v točkah od 1 do 6. 

Šola “Lepo vzgojen pes” ni samo šola nekaj individualni ur in skupinski treningov, ampak je šola, kjer lahko še po skoraj treh letih pokličeš Leo ali Jureta za nasvet ali podporo in imaš občutek, da si še vedno del njih. In prav zaradi tega so tako posebni in drugačni od drugih pasjih šol.

Absolutno priporočam.

PETRA IN AJK (BEAUCERON), KAMNIK

Za našo viszlico smo izbrali program Lepo vzgojen mladiček. Ne morem povedati, kako hvaležna sem za vse nasvete, podporo in strokovno vodenje skozi njegovo odraščanje. Kar se mi zdi zelo pomembno, pa je tudi to, da je vse znanje predano z veliko strastjo. Užitek je gledati, kako se tvoj kuža uči in odrašča v lepo vzgojenega psa. Treningi so zanimivi in poučni, vedno se naučiš kaj novega, tako da na njih ne uživajo le psi, ampak tudi mi vodniki. Simply the best!!

NINA IN BINE (VISZLA), LJUBLJANA

Če si tudi ti želiš, da bi se tvoj pubertetnik umiril, bil bolj pozoren, vodljiv in bi z največjim veseljem pritekel na tvoj klic, potem se še danes prijavi v naš tečaj.

Zelo vaju bomo veseli!

Čaka vaju

01

Individualni
trening

VREDNOST: 270,00 EUR

02

Štirimesečni skupinski trening

VREDNOST: 200,00 EUR

03

Dodatno gradivo
in podpora

VREDNOST: 120,00 EUR

04

Evalvacija za vodeno socializacijo

VREDNOST: 100,00 EUR

05

Individualno
svetovanje

VREDNOST: 60,00 EUR

06

Povodec

VREDNOST: 30,00 EUR

Skupna vrednost programa = 780,00 EUR

Tvoja cena za celoten program = 395,00 EUR

Zaradi kombinacije individualnega dela, skupine in vodene socializacije se je Tor iz negotovega mladička prelevil v samozavestnega mladeniča. Hvala!

ANJA IN TOR (MEŠANEC), KRANJ

LEPO VZGOJEN PES VODIM

Lea Leskošek

Sem kinološka inštruktorica z bogatimi 11-letnimi izkušnjami s področja kinologije, športne kinologije, vzgoje, prevzgoje in socializacije psov. Učila sem se od številnih priznanih pasjih inštruktorjev, med drugim tudi pri svetovno znanem Cesarju Millanu.

Za seboj imam delo z več kot 1500 psi, 10 let dela v klubu ŠKK Vrhnika in vodenje le tega, 5 let ela izključno z mladiči in pubertetniki ter več kot 100 testiranj psov glede primernosti za terapijo pri društvu Tačke pomagačke, kjer sem tudi predavala.

Moja pot vzgoje in prevzgoje psov se je začela z mojo prvo argentinsko dogo, ki je imela nešteto vedenjskih težav, zato vem iz prve roke, kako je biti nemočen in obupan, ko ni nikogar, ki bi te usmeril na pravo pot in ti pomagal prevzgojiti psa.

Včasih si nisem znala predstavljati, da bom kdaj lahko umirjeno živela s svojo prvo psičko, sedaj pa moje življenje izpolnjuje sedem psov, med njimi tudi trimesečna bostonska terierka, s katero grem lahko, kamorkoli mi srce poželi, ne da bi imela ob tem kakršne koli težave.

Od kar sem prevzgojila svojo prvo psičko sem imela željo pomagati ljudem, ki imajo težave s svojimi psi. Vem pa, da lahko s pravim pristopom pri mladičku ali pasjem pubertetniku neželena vedenja učinkovito preprečimo.

Skupaj z mojo ekipo izkušenih inštruktorjev se vama bomo v času individualnih treningov 100 % posvetili, tako da bo program pisan na kožo prav vama in da dobiš odgovore na vsa svoja vprašanje, dileme in izzive, s čimer bomo zagotovili maksimalne praktične rezultate.

Pri Lei sem se naučila ogromno, od razumevanja svojega psa, branja telesne govorice do pravilnega vodenja. Z njeno pomočjo, nasveti, potrpežljivostjo in seveda z vsakodnevnim treningom imam končno
psico, s katero grem lahko kamorkoli.

TEA IN ROXY (MEŠANKA), LJUBLJANA

Lea je človek s poslanstvom – s poslanstvom predajanja sebe, svoje ljubezni in znanja o vzgoji in prevzgoji psov. Svoje delo opravlja z veliko mero odgovornosti znanja in predvsem ljubezni in empatije do naših kosmatih družinskih članov.

NATAŠA IN EROS (ARGENTINSKA DOGA), DOBENO

Prijava

NA PROGRAM LEPO VZGOJEN PUBERTETNIK

2019 © Lea Leskošek