PROGRAM

VIP skupina
na facebook-u

Mesto, kjer lahko dobiš odgovore na vsa tvoja, s psi povezana, vprašanja

Imaš doma mladička, mladega psa ali pa že odraslega psa, ki že ima izoblikovana vedenja?

Včasih se ti lahko zgodi, da imaš vprašanja na katera enostavno ne najdeš odgovora.

Si želiš učiti z našim teamom, ampak:

Potem je VIP skupina prav zate!

Vse vsebine ti bodo na voljo v udobju tvojega doma preko računalnika ali pametnega telefona v času, ki ti bo najbolj ustrezal

Če si želiš razširit in poglobiti svoje znanje o svojem štirinožnem prijatelju
in zgraditi vajin odnos na način, da bosta v njem
oba zadovoljna, se prijavi v našo VIP skupino še danes

Za vaju sem pripravila posebno skupino v kateri bom s tabo delila vse o šolanju, vzgoji, zdravju, negi, prehrani in še in še.

Na Lepo vzgojen pes sem najprej naletela na Facebooku, ker sem bila čisto navdušena nad Cesarjevimi sposobnostmi in me je čisto fasciniralo, da je ena mlada inštruktorica prišla do spoznavanja pasje psihologije pri njem. Potem sem imela rahlo problematično (reaktivnost) stafordko in sem po nasvetu znanca kontaktirala Leo. Zdaj imam malo potencialno tečko, čivavo, s katero hodiva v skupino mladičkov.

Vse izkušnje z Lepo vzgojen pes so odlične in so presegle pričakovanja. Profesionalnost, odnos, iskanje rešitev, predajanje znanja … nad vsem sem navdušena! Najprej nad Leo, potem še nad Juretom in zdaj še nad Nino. Celotna ekipa je top, nikdar ne dobiš občutka, da so tvoja vprašanja odveč ali da so problemi in strahovi preveliki, vedno si voden po poti reševanja težave in učenja.

Seveda pa se je treba zavedati, da brez dela in sledenja navodilom ne bo napredka.

Moj zaključek:
Lepo vzgojen pes je moja šola. Ne pasja, ampak moja.
In ji bom zvesta. Kot pes!

BARBARA IN AVA (ČIVAVA), LJUBLJANA

KAJ VSE VAJU ČAKA

v okviru Lepo vzgojen pes
VIP skupine

1. Vaje za izboljšanje odnosa

2. Mesečni intervjuji s strokovnjaki

3. Vzgoje, šolanje, trikci

4. Videi v živo z vprašanji in odgovori

5. Vaje za umirjanjein sprejemanje

Mesečna članarina = 9,99 EUR

Letna članarina = 99,00 EUR

Hitro klikni na gumb “prijavljam se” in se nam pridruži v naši novi VIP skupini, ker so vsak teden nove teme in novi videi.

Ne bo ti žal!

Tukaj dobiš vse informacije ali odgovore na vprašanja, ki te zanimajo, na enem mestu.

POGOSTA

vprašanja

Ne, prijaviš se lahko kadarkoli, prav tako se lahko kadarkoli odjaviš, ko poteče časovni okvir enega meseca oz. enega leta

Skupina je namenjena vsem lastnikom psov, ne glede na predznanje saj bomo v skupini delili tako osnovne, kot tudi težje vaje. Delili bomo vaje za mladičke in tudi odrasle pse.

Članarina se lahko poravna s PayPal-om, ki je najvarnejši in najsodobnjši način plačevanja, nastavitev samega računa pa je izjemno preprosta,potrebuješ le kreditno kartico. V kolikor imaš s tem težave, nam piši na info@lepovzgojenpes.com .

Če si torej tudi ti želiš

izvedeti več o vzgoji in šolanju

zaposliti pasje možgančke

izvedeti več o negi, prehrani in zdravju

spoznati tehnike za umirjanje in sprejemanje

stkati boljši in trdnejši odnos s svojim psom

potem se prijavi vnašo Lepo vzgojen pes VIP online skupino.

Zelo te bomo veseli!

Mesečna članarina= 9,99 EUR

Letna članarina= 99,00EUR

Zaradi kombinacije individualnega dela, skupine in vodene socializacije se je Tor iz negotovega mladička prelevil v samozavestnega mladeniča. Hvala!

ANJA IN TOR (MEŠANEC), KRANJ

LEPO VZGOJEN PES VODIM

Lea Leskošek

Sem kinološka inštruktorica z bogatimi 11-letnimi izkušnjami s področja kinologije, športne kinologije, vzgoje, prevzgoje in socializacije psov. Učila sem se od številnih priznanih pasjih inštruktorjev, med drugim tudi pri svetovno znanem Cesarju Millanu.

Za seboj imam delo z več kot 1500 psi, 10 let dela v klubu ŠKK Vrhnika in vodenje le tega, 5 let ela izključno z mladiči in pubertetniki ter več kot 100 testiranj psov glede primernosti za terapijo pri društvu Tačke pomagačke, kjer sem tudi predavala.

Moja pot vzgoje in prevzgoje psov se je začela z mojo prvo argentinsko dogo, ki je imela nešteto vedenjskih težav, zato vem iz prve roke, kako je biti nemočen in obupan, ko ni nikogar, ki bi te usmeril na pravo pot in ti pomagal prevzgojiti psa.

Včasih si nisem znala predstavljati, da bom kdaj lahko umirjeno živela s svojo prvo psičko, sedaj pa moje življenje izpolnjuje sedem psov, med njimi tudi trimesečna bostonska terierka, s katero grem lahko, kamorkoli mi srce poželi, ne da bi imela ob tem kakršne koli težave.

Od kar sem prevzgojila svojo prvo psičko sem imela željo pomagati ljudem, ki imajo težave s svojimi psi. Vem pa, da lahko s pravim pristopom pri mladičku ali pasjem pubertetniku neželena vedenja učinkovito preprečimo.

Skupaj z mojo ekipo izkušenih inštruktorjev se vama bomo v času individualnih treningov 100 % posvetili, tako da bo program pisan na kožo prav vama in da dobiš odgovore na vsa svoja vprašanje, dileme in izzive, s čimer bomo zagotovili maksimalne praktične rezultate.

Pri Lei sem se naučila ogromno, od razumevanja svojega psa, branja telesne govorice do pravilnega vodenja. Z njeno pomočjo, nasveti, potrpežljivostjo in seveda z vsakodnevnim treningom imam končno
psico, s katero grem lahko kamorkoli.

TEA IN ROXY (MEŠANKA), LJUBLJANA

Lea je človek s poslanstvom – s poslanstvom predajanja sebe, svoje ljubezni in znanja o vzgoji in prevzgoji psov. Svoje delo opravlja z veliko mero odgovornosti znanja in predvsem ljubezni in empatije do naših kosmatih družinskih članov.

NATAŠA IN EROS (ARGENTINSKA DOGA), DOBENO

Prijava

V LEPO VZGOJEN PES VIP ONLINE SKUPINO

2019 © Lea Leskošek