Zabavna poslušnost

Kako lahko na zabaven in prijazen način
poskrbiš za to, da tvoj kuža premiga možgančke in telo, skupaj izboljšata poslušnost in utrdita vajin odnos 

Ko pride pride pes v obdobje, ko začne raziskovati, je potrebno negove možgančke dodatno zaposliti.

Kaj hitro se lahko zgodi, da nas začne ignorirati, pozornost posvečati vsakemu dražljaju, ki pride mimo.

Tvoj kuža bo morda:


Takšno vedenje je znak, da mu postaja dolgčas in potrebuje neko dodatno zaposlitev, kjer bo lahko razmišljal, se igral in gredil samozavest.

Če si želiš s svojim psom početi nekaj zabavnega
in utrditi vajin odnos skozi vaje,
ki bodo obema všeč, ti lahko pomagam.

Za vaju sem pripravila poseben program Zabavna poslušnost, kjer bomo poskrbeli, da bomo skozi različne vaje in igro vajin odnos in njegovo poslušnost popeljali na višjo raven.

Na Lepo vzgojen pes sem najprej naletela na Facebooku, ker sem bila čisto navdušena nad  sposobnostmi in znanjem  pasje psihologije ene mlada inštruktorice. Potem sem imela rahlo problematično (reaktivnost) stafordko in sem po nasvetu znanca kontaktirala Leo. Zdaj imam malo potencialno tečko, čivavo, s katero hodiva v skupino mladičkov.

Vse izkušnje z Lepo vzgojen pes so odlične in so presegle pričakovanja. Profesionalnost, odnos, iskanje rešitev, predajanje znanja … nad vsem sem navdušena! Najprej nad Leo, potem še nad Juretom in zdaj še nad Nino. Celotna ekipa je top, nikdar ne dobiš občutka, da so tvoja vprašanja odveč ali da so problemi in strahovi preveliki, vedno si voden po poti reševanja težave in učenja.

Seveda pa se je treba zavedati, da brez dela in sledenja navodilom ne bo napredka.

Moj zaključek:
Lepo vzgojen pes je moja šola. Ne pasja, ampak moja.
In ji bom zvesta. Kot pes!

BARBARA IN AVA (ČIVAVA), LJUBLJANA

KAJ VSE VAJU ČAKA

v okviru programa
"Zabavna poslušnost"

1. Trimesečni skupinski trening 1x tedensko

Kjer se bomo naučilo veliko različnih elementov, ki jih bomo na koncu lahko povezali med seboj. Med njimi tudi:

Skupinski treningi potekajo na našem poligonu v Ljubljani (Gunclje) ob torkih ob 18h in trajajo cca 45 minut. Na vsakem treningu je tudi dovolj časa za tvoja vprašanja.

2. Dodatno gradivo in podpora

Za lažje utrjevanje znanja prejmeš tudi:

3. Možnost nakupa našega povodca in torbice po ugodnejši ceni


Tvoja cena za celoten program = 250,00 EUR

Tečaj Zabavna poslušnost priporočam vse tistim, ki radi aktivno preživljajo čas s svojim psom

ter absolutno vsem, ki si želijo poglobiti odnos s svojim psom, kar je bistvenega pomena za prijetno sobivanje.

Kot vodniki se naučimo strpnosti, natančnosti, umirjene energije in pravilnega timinga, na kar se pes odzove z neverjetno reakcijo.

Resnično lep občutek je, ko vodnik in pes delujeta povsem usklajeno.

VESNA IN HANNA (LABRADOR-SHARPEI MIX), LJUBLJANA

Super zadeva, v katero je vredno vložiti čas in trud,predvsem ker psa mentalno zaposli in se dodato poveže z vodnikom.
Najlepše pa je, ko ugotoviš, da vaje iz poglavja "nemogoče", lahko izvede tudi tvoj pes.
Priporočam in upam na Zabavno poslušnost 2.0.

ROMAN IN CHILLI (VIZSLA), LJUBLJANA

POGOSTA

vprašanja

Ta program je primeren za vse pse, ne gledena predznanje, vedno pa svetujemo, da se najprej obišče naš program Lepo vzgojen mladiček, Lepo vzgojen pubertetnik ali Lepo vzgojen pes saj se s to osnovo kužka lažje usmeri.

Vse vaje, ki se jih bomo učili, lahko vključiš v dnevni sprehod in tako sprehod narediš bolj zanimiv za svojega psa, kar pomeni, da bo raje v tvoji bližini in bo domov prišel prijetno utrujen, pripravljen na počitek

Ja, hrana je super motivator in jo uporabljamo za nagrajevanje pozitivnih vedenj. Nikakor pa hrane ne uporabljamo za podkupovanje psa, da bi ta naredil kar želimo.

V okrivu programa “Zabavna poslušnost” vaju v paketu za ceno  250,00 vaju čakajo storitve, podpora opisani v zgornjih točkah  

V kolikor šolanje prekinete predhodno, se vam zaračuna vsaka postavka po polni ceni.

Če si torej tudi ti želiš

da bi bil s svojim psom imela bolši odnos

da skupaj malo premigata možgančke in telo

da te ne bo skrbelo, da bo imel odvečno energijo, ko moraš v sužbo

da lahko svoje izkušnje in pridobljeno znanje delita s prijateljčki

potem se prijavi na program Zabavna poslušnost

Zelo vaju bomo veseli!

Čaka vaju

01

Skupinski trening

02

Privat fb skupina

03

Dodatno gradivo
in podpora


Tvoja cena za celoten program = 250,00 EUR

LEPO VZGOJEN PES VODIM

Lea Miklobušec

Sem kinološka inštruktorica z bogatimi 16-letnimi izkušnjami s področja kinologije, športne kinologije, vzgoje, prevzgoje in socializacije psov. Učila sem se od številnih priznanih pasjih inštruktorjev, med drugim tudi pri svetovno znanem Cesarju Millanu.

Za seboj imam delo z več kot 2000 psi, 13 let dela v klubu ŠKK Vrhnika in vodenje le tega, 5 let dela izključno z mladiči in pubertetniki ter več kot 150 testiranih psov glede primernosti za terapijo pri društvu Tačke pomagačke, kjer sem tudi predavala.

Moja pot vzgoje in prevzgoje psov se je začela z mojo prvo argentinsko dogo, ki je imela nešteto vedenjskih težav, zato vem iz prve roke, kako je biti nemočen in obupan, ko ni nikogar, ki bi te usmeril na pravo pot in ti pomagal prevzgojiti psa.

Včasih si nisem znala predstavljati, da bom kdaj lahko umirjeno živela s svojo prvo psičko, sedaj pa moje življenje izpolnjujejo štirje psi, s katerimi grem lahko, kamorkoli mi srce poželi, ne da bi imela ob tem kakršne koli težave.

Od kar sem prevzgojila svojo prvo psičko sem imela željo pomagati ljudem, ki imajo težave s svojimi psi. Vem pa, da lahko s pravim pristopom pri mladičku ali pasjem pubertetniku neželena vedenja učinkovito preprečimo.

Skupaj z mojo ekipo izkušenih inštruktorjev se vama bomo v času individualnih treningov 100 % posvetili, tako da bo program pisan na kožo prav vama in da dobiš odgovore na vsa svoja vprašanje, dileme in izzive, s čimer bomo zagotovili maksimalne praktične rezultate.

Pri Lei sem se naučila ogromno, od razumevanja svojega psa, branja telesne govorice do pravilnega vodenja. Z njeno pomočjo, nasveti, potrpežljivostjo in seveda z vsakodnevnim treningom imam končno
psico, s katero grem lahko kamorkoli.

TEA IN ROXY (MEŠANKA), LJUBLJANA

Lea je človek s poslanstvom – s poslanstvom predajanja sebe, svoje ljubezni in znanja o vzgoji in prevzgoji psov. Svoje delo opravlja z veliko mero odgovornosti znanja in predvsem ljubezni in empatije do naših kosmatih družinskih članov.

NATAŠA IN EROS (ARGENTINSKA DOGA), DOBENO

Prijava

NA PROGRAM ZABAVNA POSLUŠNOST

MESTA SO ZELO OMEJENA!

2019 © Lea Leskošek