Pomurska in Podravska regija

Dragi novopečeni vodniki nadobudnih mladičkov, za vas smo pripravili prav posebno darilo.
Nekomu izmed vas bomo podarili 4-mesečni program vzgoje LEPO VZGOJEN MLADIČEK.

To pa še ni vse. Vaš mladiček bo postal tudi »glavna faca« programa Lepo vzgojen mladiček v Pomurski in podravski regiji, saj bomo njegov napredek na treh individualnih urah, ki bodo potekale v Križevcih pri Ljutomeru, spremljali na naših družbenih omrežjih.

Pogoji za prijavo:

  • imate kužka, starega do največ 10 tednov
  • sta s kužkom na voljo za tri individualne ure (po približno 1 uro), in sicer 6.3., 12.3. in 19.3.2022 na lokaciji Križevci pri Ljutomeru, kjer potekajo tudi skupinski treningi po opravljenih individualnih urah
  • se strinjate s tem, da napredek vašega kužka spremljamo ter foto in video material uporabimo za objave na naših družbenih omrežjih

Če menite, da vaš mladiček izpolnjuje vse pogoje, da postane lepo vzgojena »glavna faca«, vas vabimo, da se na avdicijo prijavite preko elektronskega naslova lvpmurskasobota@gmail.com.

Navedite, koliko je star vaš mladiček, kako mu je ime in kakšne pasme je. Pa seveda vaše podatke, da se dogovorimo o nadaljnjih korakih. Veseli bomo, če fotografijo vašega mladička podelite z nami tudi v komentarju pod tole objavo.

Z vsemi »kandidati«, ki se boste prijavili, se bomo srečali v živo, se pogovorili o podrobnostih in izbrali srečneža, ki bo brezplačno postal lepo vzgojena »glavna faca«, njegov vodnik pa lepo vzgojen vodnik, ki si ga vsak pes zasluži.

To pa še ni vse. Vsem, ki se boste prijavili in na avdiciji ne boste izbrani, bomo podarili 10% POPUST na program Lepo vzgojen mladiček v Pomurski in podravski regiji.

Prijave na avdicijo so možne do nedelje, 20.2.2022.
Veselimo se vaših prijav!