O nas

O nas2018-08-29T09:39:15+00:00

Živjo, midva sva Lea Leskošek in Jure Žnidaršič in sva trenerja pri Lepo vzgojen pes.

Leina zgodba:

Moja pot vzgoje in prevzgoje psov se je začela z mojo prvo argentinsko dogo, ki je imela nešteto vedenjskih težav, zato vem iz prve roke, kako je biti nemočen in obupan, ko ni nikogar, ki bi te usmeril na pravo pot in ti pomagal prevzgojiti psa.
S šolanjem sem začela pri ŠKK Vrhnika, pod okriljem Branke Hobič, kjer sem opravila pripravništvo. Sledilo je opravljanje licence pri Kinološki zvezi Slovenije, katero sem opravila z odliko. Vendar pa se je moja želja rehabilitirati agresivne pse vsak dan stopnjevala. Tako me je oktobra 2012 pot peljala v Ameriko, k svetovno znanem Cesar Millan-u, kjer sem opravila delavnico in delala še poleg Brian Agnew in Cheri Lucas.
Aprila 2014 sem svoje znanje nadgradila v Providencu, RI pri zelo priznanih trenerjih Sean O’Shea in Jeff Gellman na delavnici T3. Ker pa vedno stremim k novim znanjem, sem februarja 2015 odšla v Kanado za 14 dni, kjer sem delala z enim najboljših trenerjev za agresivne pse Ted Efthymiadis in Danny Walker iz ZDA. V letu 2017 sem osvojila še tehnike pogojene relaksacije in modifikacije percepcije pri živalih, po metodah Kayce Cover in Mark-a McCabe-a. Marca 2018 sem opravila še shadow program pod okriljem Heather Beck in se udeležila delavnice Dealing with difficult dog 3D, ki jo je prav tako vodila ona, s pomočjo fantastičnega trenerja Jasona Vasconija, ki je specialist za socializacijo težavnih psov. A moje izobraževanje še ni končano saj me vsak človek, pa naj bo to stranka ali neka “naključna” oseba, ki stopi v moje življenje, nauči ogromno.

O nas, Lepo vzgojen pes Lea

Juretova zgodba:

Pisalo se je leta 2010, ko sem, s svojim nevzgojenim dobermanom Lenny-jem, prišel v pasjo šolo Ognjena, kjer so me poslali na individualno delo z inštruktorico Leo saj moj Lenny ni bil primeren za skupino. Neprestano je lajal, skakal in se zaganjal, s čimer je motil inštruktorico in ostale tečajnike. Lea naju je, z malo grenkobe v ustih, vzela na individualno šolanje, po katerem sva uspešno opravila izpit B-BH…in tako se je začela najina pot; najprej osebna in nato še poslovna. Skozi leta pomoči Lei, sem nabral ogromno znanja in izkušenj dela s težavnimi psi, ki jih sedaj z veseljem delim s tečajniki. Pomembno mi je, da pomagam tistim, ki si pomoči resnično želijo.

O nas, Lepo vzgojen pes Jure

Oglejte si še:

NAŠE KOMPETENCE
MNENJA STRANK