Nepogrešljiv pripomoček v uspešnih zgodbah lepo vzgojenih!

Rada imam predajanje znanja, obožujem, da s svojo ekipo lahko dosegam pozitivne rezultate ter dajem ljudem to, kar želijo in psom to, kar potrebujejo. Navduši me, ko z našimi usmeritvami in trudom naših tečajnikom njihovo sobivanje s kužki spreminjamo na bolje. Navdihujejo me njihove uspešne zgodbe!

Mozaik teh uspehov sestavlja nešteto kamenčkov. Od prave energije in umirjenosti vodnika, doslednosti in discipline, pravilne verbalne in neverbalne komunikacije, do pozitivne motivacije psa, potrjevanja želenih vedenj in korekcije neželenih, ob pravem času, na pravi način.

Eden bolj sijočih kamenčkov v tem mozaiku je uporaba našega večnamenskega povodca. Vodniki sami povedo, kako z uporabo povodca njihovi psi postajajo lepo vzgojeni spremljevalci. Večkrat uporabijo besedo ”popolni”, a vemo, da nihče ni popoln in je izraz preveč romantičen, da bi ga sama uporabila. Je pa čista resnica,da lahko s pravilno uporabo transitional povodca dejansko preprečujemo neželene situacije in neželena vedenja. Tudi pri psih, ki vodnikom predstavljajo večji izziv, kot so izrazito plašni psi, reaktivni psi ali izredno močni psi.

Večnamenski povodec je posebne vrste povodec, ki se ga uporablja na dva načina – kot klasični povodec ali kot halti. Oba načina uporabe sta za psa izredno varna, saj preprečujeta, da bi se pes izmuznil ali poškodoval. Pri tem je izjemnega pomena kakovost povodca in ni vseeno, kateri večnamenski povodec uporabljate. Naši povodci so proizvdeni v ZDA.

Poleg kakovosti samega večnamenskega povodca je ključna tudi pravilna uporaba, ki pa ni prav nič komplicirana. Gre le za to, da ponuja več možnosti, pisanih na kožo prav vsakemu kužku. Ker je vse skupaj z besedami težko opisati, predlagam, da si pogledate video. Če ne, pa me s kakšnim dodatnim vprašanjem brez težav lahko pocukate za virtualni rokav na našem Facebook profilu ali preko elektronske pošte na info@lepovzgojenpes.com.